Brezvodni pisoarji Urimat Aros Eko
AROS d.o.o.
Janševa ulica 19
1234 Menge?

Tel: +386 (0)1 729 12 76
Fax: +386 (0)1 729 12 77
E-pošta: info@aros-eko.si
urimat

Vrhunska tehnologija za najbolj osnovne potrebe. Novi sifonski vloek MB-Active Trap z vertikalno membrano, pastjo za neprijetne vonjave in integrirano mikrobioloko kocko vam ponuja sistem prepreevanja vonjav, ki ustrezajo vsem zahtevam najnovejih sanitarnih tehnologij. Z novo tehnologijo bo problem drenanih oblog zmanjan na minimum.
Patentirana tri smerna kontrola z integrirano kockoMB-Active Cube na vrhu sifonskega vloka izbolja higieno in zmanja obloge povzroene z urinom, olji ali maobami znotraj sifonskega vloka kot tudi v kanalizacijskih ceveh. Ko kocka zmanjka, se to prikae kot rdee polje na transparentnem pokrovu zaite za kocko in pomeni osnovni indikator da bo sifonski vloek potrebno zamenjati.

Tehnologija vertikalne membrane v notranjostisifonskega vloka omogoa delovanje brez vseh neprijetnih vonjav iz kanalizacijske cevi.Membrana je izdelana popolnoma brez silikona in omogoa konstantno enakomerno odpornost skozi ves as delovanja sifonskega vloka,tako da je uhajanje neprijetnih vonjav popolnoma onemogoeno.

Zaradi izredno dobrih rezultatov testiranj in izrednega zadovoljstva uporabnikov bo novi sifonski vloek postopoma najverjetneje popolnoma nadomestil dosedanje sifonskeAAA+ 2015 New Fashion is Very Special In Our Store. vloke. Nova tehnologija namre omogoa dalji as delovanja sifonskega vloka in e viji nivo higiene.

V kompletu je sifonski vloek z vgrajeno mikrobioloko kocko ter sifonska mreica za zaito ter prepreevanje uhajanja morebitnih odpadkov v sifonski vloek(veilni gumiji, ogorki cigaret, razni papirki,).

Z novim sifonskim vlokom Urimat tako zopet postavlja nove, e vije standarde v sanitarni tehnologiji.

© AROS d.o.o. 2018, Janševa ulica 19, 1234 Mengeš, tel: +386 (0)1 729 12 76, fax: +386 (0)1 729 12 77, E-pošta: info@aros-eko.si