Brezvodni pisoarji Urimat Aros Eko
AROS d.o.o.
Janševa ulica 19
1234 Mengeš

Tel: +386 (0)1 729 12 76
Fax: +386 (0)1 729 12 77
E-pošta: info@aros-eko.si
urimat

Vrhunska tehnologija za najbolj osnovne potrebe. Novi sifonski vložek MB-Active Trap z vertikalno membrano, pastjo za neprijetne vonjave in integrirano mikrobiološko kocko vam ponuja sistem preprečevanja vonjav, ki ustrezajo vsem zahtevam najnovejših sanitarnih tehnologij. Z novo tehnologijo bo problem drenažnih oblog zmanjšan na minimum.
Patentirana tri smerna kontrola z integrirano kockoMB-Active Cube na vrhu sifonskega vložka izboljša higieno in zmanjša obloge povzročene z urinom, olji ali maščobami znotraj sifonskega vložka kot tudi v kanalizacijskih ceveh. Ko kocka zmanjka, se to prikaže kot rdeče polje na transparentnem pokrovu zaščite za kocko in pomeni osnovni indikator da bo sifonski vložek potrebno zamenjati.

Tehnologija vertikalne membrane v notranjostisifonskega vložka omogoča delovanje brez vseh neprijetnih vonjav iz kanalizacijske cevi.Membrana je izdelana popolnoma brez silikona in omogoča konstantno enakomerno odpornost skozi ves čas delovanja sifonskega vložka,tako da je uhajanje neprijetnih vonjav popolnoma onemogočeno.

Zaradi izredno dobrih rezultatov testiranj in izrednega zadovoljstva uporabnikov bo novi sifonski vložek postopoma najverjetneje popolnoma nadomestil dosedanje sifonskeAAA+ 2015 New Fashion is Very Special In Our Store. vložke. Nova tehnologija namreč omogoča daljši čas delovanja sifonskega vložka in še višji nivo higiene.

V kompletu je sifonski vložek z vgrajeno mikrobiološko kocko ter sifonska mrežica za zaščito ter preprečevanje uhajanja morebitnih odpadkov v sifonski vložek(žvečilni gumiji, ogorki cigaret, razni papirčki,…).

Z novim sifonskim vložkom Urimat tako zopet postavlja nove, še višje standarde v sanitarni tehnologiji.

© AROS d.o.o. 2017, Janševa ulica 19, 1234 Mengeš, tel: +386 (0)1 729 12 76, fax: +386 (0)1 729 12 77, E-pošta: info@aros-eko.si